KSI

KSI_logo

Bli kjent med Jon Fredrik

Bli kjent med Jon Fredrik

Jon Fredrik er en sosial og positiv, ung mann som fyller 23 år i april. Vi tar en prat med ham for å finne ut hvordan han har hatt det på jobb siden han begynte her hos oss i november 2021.

Hva er det beste med å jobbe på KSI?

– Det er trivselen og det sosiale – alt er bare fryd og gammen, som jeg sier. Det er gode kolleger å være sammen med. Jeg trives så godt her og jeg gleder meg alltid til å komme på jobb. Når jeg kommer hjem, gleder jeg med alltid til en ny arbeidsdag, sier Jon Fredrik som nå jobber tre dager i uka.

 

Hva kan være vanskelig på KSI?

– Hvis det er nye arbeidsoppgaver, så kan det være vanskelig. Men det er det å prøve seg og sette seg inn i det, og da blir man flinkere etter hvert.

 

Føler du at du får tilrettelagte arbeidsoppgaver?

– Det gjør jeg, det er mange som viser meg hvordan jeg skal gjøre ting og jeg er veldig fornøyd med det. Så da gjelder det å være tålmodig med oppgavene. Hvis du går for langt frem, så blir det mye, da kan du gjøre feil, mener Jon Fredrik, og sier at det ikke bare er arbeidslederne som viser ham hva han skal gjøre. Det gjør også andre kolleger.

– Det er mange som er så positive på jobb, det setter jeg så stor pris på. De er glade om morgenen, kommer alltid med et «god morgen», og da gjør det dagen min bedre.

 

Hvilke arbeidsoppgaver har du?

– Det er litt forskjellig. Jeg har potet-skrelling, kutting av løk, og så har jeg begynt med å være med på kjøring til kunder og sånn. Og det er veldig gøy å være med på å se hvor frukten skal henne. Og alt det vi gjør her på jobb, og se hvor det skal hen. Så det er kjempegøy å være med. De jeg har kjørt med, de er bare fornøyde med det jeg gjør.

– Det er veldig gøy å møte kundene, jeg er glad i å møte folk, jeg er veldig glad i å snakke med folk, så det er bare gøy.

 

Hva er det gøyeste?

– Det er alt, alt er gøy. Ingenting er kjedelig her på jobb. Alle oppgaver er gøye, men hvis jeg gjør de samme oppgavene hele tiden, så kan det begynne å bli kjedelig. Så jeg må bytte litt på oppgavene her på jobb.

 

Hva liker du å gjøre på fritiden?

– Jeg har en hobby: «planespotter», sier han og gir en forklaring på det som kan oversettes til «flyspotter»:

– Det er å reise og være litt på flyplassen og filme fly. Det er ikke bare i Kristiansand, det kan være litt i Oslo. Litt over alt. Det er kjempegøy, og så er jeg veldig glad i bowling og. Jeg var just med en god venn her på jobb og bowlet. Vi hadde det sosialt sammen, sier Jon Fredrik som også forteller om andre venner han har fått på jobb og som har kontakt med.

– Jeg er veldig fornøyd. Det er en fryd å være her. Jeg er veldig glad for å ha kommet inn her

 

Er det noe mer du vil si?

– Hvis det er andre som har lyst til å søke jobb, så bør de søke på KSI. Det er sosialt, trivsel, det er gode ansatte og det er kjempegøy å være her. Og vi har det så godt her, så jeg anbefaler folk å søke her.

– Det er mange steder du kan komme til for å være sosial, men KSI er nummer én, for min del.

 

Du har jo sagt at vi er som en familie?

– Når jeg kommer inn her om morgenen, har alle et smil om munnen, og som jeg sa, det er som en familie. Så det er en fryd å være her og jeg er aldri skuffa når jeg går hjem fra jobb. Jeg er alltid fornøyd. Og det sier jeg også til min far, at hver dag er en god dag. Da jeg fikk beskjed om at jeg hadde fått jobb her, da gledet jeg meg til å komme på jobb.