fruktkurv_ksi_underside

Jobbfrukt 

Jobbfrukt lanserer ny Jobbfruktkurv – Kurven med mening. Når du velger å kjøpe Jobbfrukt bidrar du til at ca 600 mennesker som har behov for arbeidstrening har en meningsfull hverdag å gå til. Samtidig får du kvalitetsvarer fra BAMA i kurven.

Trivsel

Det skal så lite til for å skape et godt miljø. En liten oppmerksomhet kan gjøre hele forskjellen. Frisk Jobbfrukt kan bedre dine medarbeideres trivsel og helse. La det gjerne bli en daglig glede i bedriften. God personalpolitikk behøver ikke koste mye. Hvordan tar du imot dine kunder? Sett en frodig fruktboks i resepsjonen, på møterommet, i forværelset eller på lunsjrommet. Abonnér på duggfrisk Jobbfrukt. Gi dine medarbeidere en frisk dag – hver dag. Og det beste av alt – det er sunt.

Frukt på kontoret

Vår idé er at du skal kunne abonnere på duggfrisk Jobbfrukt. Vi sørger for at du og din bedrift hver uke får det antall bokser med frisk Jobbfrukt bedriften måtte ønske. Velg mellom fem eller syv kilo. I en frukt-boks fra Jobbfrukt finner du seks til åtte ulike frukttyper avhengig av sesongen – friskheten garanterer vi.

Julekurv

Jobbfrukt har laget årets mest eksotiske julegave til ansatte og forretningsforbindelser,
Les mer

Helse

Hvorfor mer frukt og grønt i bedrifter?
Riktig kosthold med mye frukt og grønt, regelmessig mosjon og passe kroppsvekt, kan forebygge opptil 30-40% av krefttilfellene.*
Les mer