KSI

KSI_logo
Jobbfrukt6

Jobbfrukt

Ved å abonnere på en Jobbfruktkurv støtter du verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere med tilrettelagte behov, og bidrar til en bærekraftig utvikling.

Velg mellom tre ulike kurver:

  • 3 kg – kr 201,-
  • 5 kg – kr 319,-
  • 7 kg – kr 424,-

Info til våre Jobbfrukt-kunder

Ønsker dere å gjøre endringer, gi beskjed før kl. 12 mandag-torsdag, og før kl. 11 på fredag. Da kan endringen tre i kraft fra neste virkedag. 

Om Jobbfrukt

Jobbfrukt er et nasjonalt konsept som sysselsetter over 600 mennesker som har havnet utenfor ordinært arbeidsliv. Frukten kommer fra BAMA og her i Kristiansand er det verdifulle mennesker på KSI som pakker og leverer Jobbfrukt til mange ulike bedrifter i regionen.

Dyrket med kjærlighet

BAMA har et nettverk med over 1400 dyktige produsenter i inn- og utland som leverer råvarer av høy kvalitet til over 900 000 Jobbfruktkurver i året.

Pakket med nøyaktighet

Medarbeidere har gjennomgått BAMAs Jobbfrukt-skole som gir dem nødvendig innsikt i produktene, og lærer dem å behandle råvarene riktig. Med en kurv fra Jobbfrukt får du ferske produkter av den beste kvaliteten.

Vi følger retningslinjene for varehåndtering og mattrygghet, og overholder Mattilsynets regler om hygiene, pakking og distribusjon. I tillegg har vi gode renholdsrutiner i avdelingen og i distribusjonen.

Nært og kjært

Jobbfrukt er representert over hele Norge. Vi fyller din fruktkurv med ferske råvarer og leverer direkte til din lokale bedrift.

Levert med stolthet

Jobbfrukt-kurven blir alltid levert på døren til avtalt tid av en av våre hyggelige medarbeidere.

Mottatt med glede

Våre kunder omfatter store og små bedrifter i offentlig og privat sektor. De har uttalt at de abonnerer på Jobbfrukt-kurven fordi de ønsker å støtte oppom verdifulle arbeidsplasser som daglig gir arbeidsglede til flere hundre mennesker.